Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στη Beyond 4.0

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά συμμετέχει στη Beyond 4.0: 1η διεθνής έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία, η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2021.

Το Beyond 4.0 είναι το πρώτο διεθνές στάδιο για τη Βιομηχανία 4.0 στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την περιοχή MENA. Η έκθεση έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις σημερινές ανάγκες και να γίνει το χωνευτήρι των πιο λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Από κορυφαίους ομιλητές και εκθέσεις μέχρι ανοιχτή καινοτομία, ζωντανές εμπειρίες και λανσαρίσματα προϊόντων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μνημόνιο Συνεργασίας με το Πολεμικό Ναυτικό

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 υπεγράφη από τον Διευθυντή του Δ’ Κλάδου του ΓΕΝ Αρχιπλοίαρχο (Μ) Κωνσταντίνο Κολοκούρη ΠΝ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πρίσμα Ηλεκτρονικά Α.Β.Ε.Ε. κ.Χρήστο Γιορδαμλή, Μνημόνιο Συνεργασίας στον τομέα της υποστήριξης πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Prisma Electronics στο IoT Solutions World Congress 2019

Η Prisma Electronics θα συμμετάσχει στο IoT Solutions World Congress 2019. Το Παγκόσμιο Συνέδριο IoT Solutions είναι το μεγαλύτερο γεγονός του Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things) στον κόσμο με σκοπό να εμπνεύσει με νέες ιδέες, λύσεις και ανθρώπους.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο δορυφόρος Solar Orbiter έτοιμος για εκτόξευση

Ο δορυφόρος Solar Orbiter του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ΕΟΔ- ESA) ολοκλήρωσε τις δοκιμές του και βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας για τη μεταφορά του στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ στα τέλη του μήνα, εν όψει της εκτόξευσής του τον Φεβρουάριο του 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Το σύστημα Laros της Πρίσμα Ηλεκτρονικά στην Seatrade Cruise Global 2019

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο κορυφαίο event, Seatrade Cruise 2019 στο Miami Beach, FL USA για να παρουσιάσει το καινοτόμο σύστημα Laros. Η Seatrade Cruise είναι το κορυφαίο γεγονός συνεδρίων, εκθέσεων και φόρουμ της βιομηχανίας κρουαζιερόπλοιων. Από την Ευρώπη στην Ασία-Ειρηνικό, τη Μέση Ανατολή στη Μεσόγειο, η εκδήλωση καλύπτει κάθε περιοχή και προσελκύει τους πιο σημαίνοντες ηγέτες της κρουαζιέρας.

Το σύστημα Laros της Πρίσμα Ηλεκτρονικά στην Sea Asia 2019

Το σύστημα Laros της Πρίσμα Ηλεκτρονικά θα αγκυροβολήσει για μία ακόμη φορά στην πιο αναγνωρισμένη εκδήλωση ναυτιλίας της Ασίας, στην Sea Asia 2019, στη Σιγκαπούρη. Κορυφαία στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και πλοιοκτήτες από την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για καινοτόμα χαρακτηριστικά που καθιστούν το σύστημα LAROS μοναδικό στην Ψηφιοποίηση της Ναυτιλίας για τα επόμενα χρόνια.

Συνέχεια ανάγνωσης

Αναφορά στην Πρίσμα Ηλεκτρονικά από την νέα Πρόεδρο του CERN

Την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο του διεθνούς ερευνητικού κέντρου CERN, Dr. Ursula Bassler υποδέχτηκε σε ημερίδα του το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος την Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου. Η κα. Bassler, Γερμανίδα με σπουδές Φυσικού και επιστημονική καριέρα στη Γαλλία (αναπληρώτρια διευθύντρια του Εθνικού Ινστιτούτου Πυρηνικής και Σωματιδιακής Φυσικής) μετά από κοινή γαλλογερμανική πρόταση εξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2018 και ανέλαβε τον Ιανουάριο τα καθήκοντά της, ως νέα πρόεδρος του Συμβουλίου του CERN.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο 2ο ISEMMS workshop

H Πρίσμα Ηλεκτρονικά σας προσκαλεί στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου ISEMMS, στόχος του οποίου ήταν η επίτευξη μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας των πλοίων και του κόστους συντήρησης με σκοπό την επιχειρηματική βιωσιμότητα, μέσω βασικών δεικτών επιδόσεων, KPIs. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2019 στα κεντρικά γραφεία των Lloyd's Register στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνέχεια ανάγνωσης


JOIN OUR MAILING LIST

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ
Λ. Δημοκρατίας 87 Τ.Κ. 68132,
Αλεξανδρούπολη, Έβρος 
Τηλέφωνο: +30 255 10 35 013
Fax: +30 255 10 34 916


©2021 Designed by Prisma Electronics. All Rights Reserved.